top of page
REFERENSER

Sanna Blomberg
Vice VD LRF Samköp

Under de senaste åren har vi på LRF Samköp anlitat Filippa flera gånger för att guida hela företaget igenom vår årliga affärsplanering. Tillsammans har vi bland annat skapat Samköpskontraktet som beskriver hur vi samarbetar med varandra på bästa sätt. Vi har också tagit fram tydliga mål och resonerat om vi kommer nå dem. Det är alltid givande att få samarbeta med Filippa. Hennes positiva energi smittar och under strukturerade former har vi alltid nått de höga förväntningar vi satt inför vårt samarbete.

Marika Lastell
VD Clearly AB

Filippa är en mycket kompetent coach. Hon har förmågan att se helheten hos varje person vilket innebär att man både kan fokusera på arbetslivet men även det privata. Filippa stöttar och hittar vägar och får varje individ att växa och utvecklas på ett positivt sätt. Hon är ödmjuk men ställer samtidigt krav när man behöver kliva fram i sin utveckling. Jag rekommenderar Filippa starkt.

Annsofi Collin
Utvecklingschef, Torsta AB

Våra landsbygdsutvecklare behövde stärka sin yrkesroll och vi anlitade Filippa. Vi fick en utbildning som verkligen lyfte personalens kompetens inom kommunikation och ledarskap. Filippa upplevs som mycket kompetent inom sina sakområden och som utbildare. Hon är orädd och kan motivera kursdeltagarna att bjuda på sig själva och våga kliva utanför komfortzonen för att jobba med sin egen och gruppens utveckling på ett väldigt öppet och konkret sätt. De tre kursdagarna innehöll teori varvat med många praktiska övningar och hemläxor däremellan.

Hos oss har utbildningen resulterat i tryggare personal med större tolerans för olikheter, ökad tillit till sig själva och det egna ansvaret, samt ett medvetnare sätt att kommunicera. Rekommenderas varmt!

Bengt Persson
Ordförande SSE-C

Vi har engagerat Filippa som processledare vid flera tillfällen. Filippa har unik förmåga att med humor och värme få en grupp att skapa och driva mot samma mål som ger tydliga och långvariga effekter i verksamheten.

Pia Petersson-Korn fd Förskolechef
Skogsgläntans förskola

Coachingen hjälpte oss att bli medvetna om våra tankar, värderingar och mål. Vi började arbeta konkret med dem. Vid uppföljningen kunde vi se tydliga resultat och då känns arbetet mer meningsfullt.

bottom of page