top of page

OM PARTNER IN PROGRESS

Företaget startades 1991 med fokus på hälsostrategier och har genom åren specialiserat sig på ledarskaps- och utvecklingsfrågor. I början på 2018 bytte företaget namn från CoActive Sthlm AB till Partner in Progress int. AB i samband med att utbildningsakademin Leadership Growth Academy tar en större plats i verksamheten. Digitala och fysiska utbildningar, processledning och coaching är verksamhetsområdena.

Filippa arbetar som utvecklingspartner till ledare och chefer och hjälper dem att lyckas långsiktigt. I ledarprogrammen och utbildningarna handlar det om att bygga tryggt, tydligt och modigt ledarskap för framtida krav och förväntningar. Medvetna ledare som skapar hållbara resultat, vilket behövs för att att bidra till en bättre värld. Ledare som även mår bra och har roligt samtidigt!

Inom processledning i strategiska processer som affärs- och organisationsutvecklingsfrågor, där Filippa jobbar med styrelser, ledningsgrupper och andra former av team, handlar det om att skapa bra resultat som håller och att kompetens lämnas hos kunderna. Kunderna ska kunna ta frågorna vidare själva på en helt annan nivå.
 
Inom coaching av ledare, chefer och deras team, är fokus på att stärka och utmana till att överträffa sig själva och utvecklas till sina bästa jag. Partner in Progress jobbar med modiga människor som vill utvecklas.

Filippa väljer ett coachande, hälsopromotivt och vuxenpedagogiskt förhållningssätt och utgår från det som fungerar. Fokuserar på det friska och starka i alla former av utvecklingsfrågor, men undviker inte att ta i det svåra som behövs. En av ledarprinciperna är att det vi fokuserar på växer. Filippa jobbar tillsammans med ett stort nätverk av konsulter inom olika kompetenser, som hon gärna hänvisar vidare till om dina behov landar utanför hennes kompetensområden.

ICF-logo-300x140.png
logo_icf_sweden_chapter.png
cti.jpeg

OM FILIPPA DIETMANN

Svåra samtal - verktygslådan (1).png

Jag möter människor där de är, utmanar dem vidare och pushar dem dit de behöver vara. Mina erfarenheter som chef, projektledare, utbildare, lärare, coach och föreläsare är mina tillgångar som utvecklingspartner.

Jag är ärlig och säger det som behöver sägas, och låter varken mina eller andras rädslor stoppa processerna. Att vara generös med de resurser jag har är viktigt för mig och jag delar gärna med mig av min kompetens. Jag vill med mitt arbete bidra till en bättre värld genom att stärka ledare att bli sina allra bästa jag; trygga, tydliga och modiga.

Min yrkeskarriär började som idrottslärare i 20-årsåldern, utbildad på GIH, och jobbade i skolans värld några år.  Jag fortsatte arbeta med människor som reseledare, hälsokonsult, tränare och utbildare. Under 90-talet blev jag intresserad av coaching i näringslivet. Jag är certifierad professionell coach, CPCC, från The Coaches Training Institute i London, och certifierad MCC-coach enligt ICF, International Coach Federation. Har även gått ett antal coachutbildningar, bland annat till teamcoach och leancoach. Har även läst psykologi och andra ledarskapsutbildningar. 

 

Jag har arbetat med det coachande förhållningssättet i drygt 20 år i olika roller som chef, projektledare, utbildare, lärare, föreläsare, coach och utvecklingspartner. Under en period var jag tillbaka skolans värld för att utbilda lärare i att använda coachande förhållningssätt i mentorrollen.

 

Under perioder har jag varit anställd, bland annat hos LRF, Lantbrukarnas riksförbund, hos Penna Human Capital Management och Strandska Utvecklingshuset. Vad som driver mig är att få ledare att växa och att nå ut till många med ett koncept för starkt medvetet modigt ledarskap.

bottom of page