Screenshot 2018-03-13 16.46.06
OM PARTNER IN PROGRESS
loading...

Hållbar utveckling och framgång

Jag, Filippa Dietmann på Partner in Progress, har arbetat med utvecklingsfrågor i olika former i drygt 25 år.

Företaget startades 1991 med fokus på hälsostrategier och har genom åren specialiserat sig på ledarskaps- och utvecklingsfrågor. 2018 bytte företaget namn från CoActive Sthlm AB till Partner in Progress int. AB i samband med att utbildningsakademin Leadership Growth Academy tar en större plats i verksamheten. Digitala och fysiska utbildningar, processledning och coaching är verksamhetsområdena.


Jag arbetar som utvecklingspartner till ledare och chefer och hjälper dem att lyckas långsiktigt.
I ledarprogrammen och utbildningarna handlar det om att bygga tryggt, tydligt och modigt ledarskap för framtida krav och förväntningar. Medvetna ledare som skapar hållbara resultat, vilket behövs för att att bidra till en bättre värld. Ledare som även mår bra och har roligt samtidigt!

I processledning i strategiska processer, som affärs- och organisationsutvecklingsfrågor, där jag jobbar med styrelser, ledningsgrupper och andra former av team, handlar det om att skapa bra resultat som håller och att kompetens lämnas hos kunderna. Kunderna ska kunna ta frågorna vidare själva på en helt annan nivå.
 
I coaching av ledare, chefer och deras team, är fokus på att stärka och utmana till att överträffa sig själva och utvecklas till sina bästa jag.  Jag jobbar med modiga människor som vill utvecklas.

Jag väljer ett coachande, hälsopromotivt och vuxenpedagogiskt förhållningssätt och utgår från det som fungerar. Fokuserar på det friska och starka i alla former av utvecklingsfrågor, men tvekar inte att ta i det svåra som behövs. En av mina ledarprinciper är att det vi fokuserar växer. 

Jag jobbar tillsammans med ett stort nätverk av konsulter inom olika kompetenser, som jag gärna hänvisar vidare till om dina behov landar utanför mina kompetensområden.

FILIPPA DIETMANN

Jag tycker om att möta människor där de är, utmana dem vidare och pusha dem dit de behöver vara. Mina tillgångar som utvecklingspartner är bland annat mina erfarenheter som chef, projektledare, utbildare, lärare, coach och föreläsare.

Andra tillgångar är ärlighet, mod och att jag är generös med de resurser jag har och delar gärna med mig av min kompetens. Jag vill med mitt arbete bidra till en bättre värld genom att stärka ledare att bli sina allra bästa jag; trygga, tydliga och modiga.


Min bakgrund
Redan som liten var jag väldigt nyfiken och intresserad av människor. Det fanns så mycket att lära och vetgirigheten väcktes tidigt.

Jag har spelat handboll i många år, några år på elitnivå. Där förstod jag snabbt att jag var extremt målinriktad, en riktig tävlingsmänniska. Från lagidrotten har jag lärt mycket; att fungera tillsammans i team, att mental träning fungerar och att det inte finns något som heter att misslyckas. Det handlar om att träna mer, vilja och fokusera. Då går det!

Yrkeskarriären började som idrottslärare i 20-årsåldern, utbildad på GIH.  När jag lämnade skolans värld efter några år fortsatte jag att arbeta med hälsostrategier människor som  hälsokonsult, tränare och utbildare. Under 1990-talet väcktes intresset av professionell coaching i näringslivet. Jag är certifierad professionell coach, CPCC, från The Coaches Training Institute i London, och certifierad PCC-coach enligt ICF, International Coach Federation. Har även gått ett antal coachutbildningar, bland annat till teamcoach och leancoach. Har även genom åren läst psykologi och andra ledarskapskurser och -utbildningar. 

Det coachande förhållningssättet har varit basen i de olika roller jag haft genom åren,  chef, projektledare, managementkonsult, utbildare, lärare, föreläsare, coach och utvecklingspartner. 

Jag drivs av att få ledare att växa med ett koncept för starkt medvetet modigt ledarskap.    


 
ICF Sverige
Den svenska oberoende branschorganisationen för professionella coacher.
www.ifcsverige.se
ICF, International coach federation
Den internationella oberoende branschorganisationen för professionella coacher.
www.coachfederation.org
 
CTI, The Coaches Training Institute
En, av enligt ICF, godkänd utbildning där man följer de etiska riktlinjerna och håller en professionell standard.
www.thecoaches.com