Screenshot 2018-03-13 16.46.06
OM PARTNER IN PROGRESS
loading...

Hållbar utveckling och framgång

Jag, Filippa Dietmann på Partner in Progress, har arbetat med utvecklingsfrågor i olika former i drygt 25 år.

Företaget startades 1991 med fokus på hälsostrategier och har genom åren specialiserat sig på ledarskaps- och utvecklingsfrågor. I början på 2018 bytte företaget namn från CoActive Sthlm AB till Partner in Progress int. AB i samband med att utbildningsakademin Leadership Growth Academy tar en större plats i verksamheten. Digitala och fysiska utbildningar, processledning och coaching är verksamhetsområdena.


Jag arbetar som utvecklingspartner till ledare och chefer och hjälper dem att lyckas långsiktigt.
I ledarprogrammen och utbildningarna handlar det om att bygga tryggt, tydligt och modigt ledarskap för framtida krav och förväntningar. Medvetna ledare som skapar hållbara resultat, vilket behövs för att att bidra till en bättre värld. Ledare som även mår bra och har roligt samtidigt!

Inom processledning i strategiska processer som affärs- och organisationsutvecklingsfrågor, där jag jobbar med styrelser, ledningsgrupper och andra former av team, handlar det om att skapa bra resultat som håller och att kompetens lämnas hos kunderna. Kunderna ska kunna ta frågorna vidare själva på en helt annan nivå.
 
Inom coaching av ledare, chefer och deras team, är fokus på att stärka och utmana till att överträffa sig själva och utvecklas till sina bästa jag.  Jag jobbar med modiga människor som vill utvecklas.

Jag väljer ett coachande, hälsopromotivt och vuxenpedagogiskt förhållningssätt och utgår från det som fungerar. Fokuserar på det friska och starka i alla former av utvecklingsfrågor, men undviker inte att ta i det svåra som behövs. En av mina ledarprinciper är att det vi fokuserar växer. 

Jag jobbar tillsammans med ett stort nätverk av konsulter inom olika kompetenser, som jag gärna hänvisar vidare till om dina behov landar utanför mina kompetensområden.

FILIPPA DIETMANN

Jag tycker om att möta människor där de är, utmana dem vidare och pusha dem dit de behöver vara. Mina erfarenheter som chef, projektledare, utbildare, lärare, coach och föreläsare är mina tillgångar som din utvecklingspartner.

Jag är ärlig och säger det som behöver sägas. Jag är modig och låter varken mina eller andras rädslor stoppa processerna. Jag är generös med de resurser jag har och delar gärna med mig av min kompetens. Jag vill med mitt arbete bidra till en bättre värld genom att stärka ledare att bli sina allra bästa jag; trygga, tydliga och modiga.


Jag var redan som liten väldigt nyfiken och intresserad av människor. Kunde sitta i timmar och lyssna när de vuxna pratade. Det fanns så mycket att lära och vetgirigheten väcktes tidigt.
Jag har alltid gillat idrott i nästan alla former och spelade handboll i 13 år, några år på elitnivå. Då förstod jag snabbt att jag var extremt målinriktad, en riktig tävlingsmänniska. Från lagidrotten har jag lärt mycket om mig själv; att fungera tillsammans i team, att mental träning fungerar och att det inte finns något som heter att misslyckas. Det handlar om att träna mer, vilja och fokusera. Då går det!

Jag började min yrkeskarriär som idrottslärare i 20-årsåldern, utbildad på GIH, och jobbade i skolans värld några år.  Jag fortsatte arbeta med människor som reseledare, hälsokonsult, tränare och utbildare. Under 90-talet blev jag intresserad av coaching i näringslivet. Jag är certifierad professionell coach, CPCC, från The Coaches Training Institute i London, och certifierad PCC-coach enligt ICF, International Coach Federation. Har även gått ett antal coachutbildningar, bland annat till teamcoach och leancoach. Har även läst psykologi och andra ledarskapsutbildningar. 

Jag har arbetat med det coachande förhållningssättet i drygt 20 år i olika roller som chef, projektledare, utbildare, lärare, föreläsare, coach och utvecklingspartner. Under en period var jag tillbaka skolans värld för att utbilda lärare i att använda coachande förhållningssätt i mentorrollen. Under perioder har jag varit anställd, bland annat hos LRF, Lantbrukarnas riksförbund, hos Penna Human Capital Management och Strandska Utvecklingshuset.

Jag drivs av att få ledare att växa och att nå ut till många med ett koncept för starkt medvetet modigt ledarskap.    


 
ICF Sverige
Den svenska oberoende branschorganisationen för professionella coacher.
www.ifcsverige.se
ICF, International coach federation
Den internationella oberoende branschorganisationen för professionella coacher.
www.coachfederation.org
 
CTI, The Coaches Training Institute
En, av enligt ICF, godkänd utbildning där man följer de etiska riktlinjerna och håller en professionell standard.
www.thecoaches.com