Screenshot 2018-03-13 16.46.06

Om reflektion och det nya

Hej!
Välkommen till årets sista blogg och min fria utbildning med fokus på ditt ledarskap. 
2018 börjar gå mot sitt slut. Hur har ditt år varit? Sätt dina mål för nästa år redan nu innan jul, innan du går in i ledigheten. Mål är ju så bra för de har en tendens att bli verklighet om du uttalar dem tydligt.Du styr mer eller mindre medvetet till målen.
Mål 2019

  • Vad vill du ”verkligen verkligen” uppnå 2019?
  • Vad behöver du tänka, känna och göra för att nå dit?
  • Hur kommer du veta att du har uppnått dina mål?
  • Vilket stöd behöver du för att nå dit du ska?

Nyfiken på?
Webinar - De 7 stegen till transformation
Onsdagen den 19 december kl 12.00 håller jag ett webinar om ledarskap och vägen till trygghet, tydlighet och mod. Registrera dig här så hörs vi snart.
 
Julen kanske ger dig tid att observera utan att värdera, för att förstå. Det ger möjligheten att återspegla det som har hänt under året, du får chansen att bedöma dina upplevelser och erfarenheter på nytt. Så att du kan hitta nya lärdomar och gåvor som kanske ligger gömda.
Låt tankarna flöda fritt och fånga upp det som kommer spontant eller styr dig genom att ställa dig vissa frågor. Det är frågorna du inte redan har svaren på som är de intressantaste.
Reflektionstips

  • Skapa din egen reflektionsprocess. Bestäm när, var och hur länge.
  • Börja med en stunds avslappning eller meditation innan reflektionen, då kommer du snabbare in i det och svaren blir djupare.
  • Öva upp förmågan att reflektera. Gör det ofta, avsätt tid för det. Det är precis som med allt, det du tränar blir du bra på.

Fixa julklappen
Ge bort julklappen Ditt inre ledarskap!
Det är min online-utbildning i självledarskap som sträcker sig 10 veckor med nya teman varje vecka, från mental träning till självcoaching.
Julpriset är 950:- (ordinarie 1 950:-) Använd koden JUL2018. Mer om innehåll och upplägg hittar du här.
Det var allt för det här året. Nu tar jag semester och är tillbaka med nästa verktygslåda fredagen den 5 januari. Jag önskar dig en riktigt god jul och ett fint 2019!
Kram Filippa
 

Bloggarkiv