Screenshot 2018-03-13 16.46.06

Ring in det nya - hur har det gamla gått?

Hej!
Välkommen till min blogg med fokus på ditt ledarskap. Här får du tips och verktyg för både stora och små ledarutmaningar.
Äntligen kommer december och på söndag första advent. Även om det är mycket nu innan jul och tempot går fort så fokuserar jag på det härliga. "Det vi fokuserar på växer” och jag väljer att fokusera på det som gör mig glad och nöjd.
Det är dags att göra avslut för året och för min del har det varit mycket roligt, jag är så stolt över mitt ledarprogram för kvinnliga transformers och glad över många härliga strategiska processuppdrag. Tack till er som varit i min närhet. 
Vad är du stolt över från 2018?
Vad ska du fira?
Vad ska du lämna kvar här 2018?
Vilka stora lärdomar tar du med dig in i 2019?
Frågorna kan bli hur många som helst men det viktiga är att du tar reda på var du står idag och vad du tar med dig på resan framåt för 2019. Stanna upp, avsätt tid, reflektera och utvärdera! 
Nästa verktygslåda, min fria utbildning som kommer varannan fredag, handlar om att sätta mål för det nya året. Anmäl dig till den här.
Jag söker nya Transformers!
Nu är anmälningarna igång till vårens ledarprogram Leadership Mastery Program med start i början på februari. Vi följs åt i en liten grupp under 9 månader och bygger ditt ledarskap ordentligt inifrån och ut, hela vägen till transformation. Du blir tryggare, tydligare och modigare som ledare för dig själv, för andra och genom andra. Du har dessutom roligare. Programmet vänder sig till kvinnor. Läs mer här.
Nu önskar jag dig en fin första advent! 
Varma hälsningar Filippa

Bloggarkiv