Screenshot 2018-03-13 16.46.06

Stressad?

Välkommen till min blogg där du får tips och verktyg för dina ledarutmaningar.
Nu är hösten i full gång och för mig fullt med jobb, vilket är härligt. Jag möter många som stressar på just nu. En av de första sakerna som försvinner när det är för mycket är glädjen, att kunna ta ett steg till sidan av sig själv, betrakta och se det roliga, det vackra, det där lilla extra. Några tips för att ta dig ur stresskänslan:
1. Stanna upp
Stanna upp och bli medveten om vad du håller på med, vad du tänker och känner. Om hjärnan mal på, få den att stanna upp.  
2. Acceptera
Acceptera det som är. Det är ok att vara stressad. Om du håller tillbaks förstärks känslan.
Fokusera på din andning. Stressen klingar av efter ca 90 sekunder om den inte är en gammal känsla som har lagrats på genom åren. Ett tips är att beskriva känslan genom att skriva om den, då får du ut den ur kroppen. 
3. Fokusera
När du väl accepterat det som är, varit med det och lugnat ner systemet tar du nya tag med ett lugnare system. Du ser klarare på situationen. Skriv ner det som är viktigt och fokusera på en sak i taget.
 
Är du i läge att fylla på med verktyg, kunskap och tips om hur du leder dig själv? Då kan min automatiserade utbildning Mitt inre ledarskap vara något för dig. 10 veckor då du går igenom nycklarna som bygger ditt ledarfundament. Från hur hjärnan fungerar till hur du kan coacha dig själv.
Följ mig
Prenumerera på min YouTube-kanal. Varje vecka kommer ett nytt tema om ledarskap. Den här veckan handlar det om Your inner leader.  
Gå med i min slutna Facebook-grupp. Där lägger jag upp material som har med ledarskap att göra. Länkar, fakta, funderingar och jag sänder live. Anmäl dig till Leadership Growth Group
Facebook https://www.facebook.com/partnerinprogressab
Instagram @partnerinprogress

Tycker du om bloggen, prenumerera på min Verktygslåda som kommer varannan vecka. Där får du mer av det som finns i bloggen.

Jag önskar dig fina oktoberveckor här framöver!
Kram Filippa 

Kommentera gärna:

Bloggarkiv