Screenshot 2018-03-13 16.46.06

Dina strukturer för hösten

Hej!
Så här i uppstarten av en ny termin är det kanske för dig som för mig, lite svårt att komma igång och få hjärnkontoret att funka ordentligt. Även om jag haar varit igång en del med sociala medier så är hjärnan lite svårstartad och inte så accelerationsvillig.

Det kan bero på värmen men även på att den har fått vila och behöver lite startsträcka. Nu är återhämtningstiden förbi för ett tag och det gäller att hitta tillbaka till vanorna eller passa på att skaffa nya strukturer. 

MIna bästa strukturer är att lägga mig betydligt tidigare på kvällarna än under ledigheten, att ha en bok att varva ner med, att röra på mig för då blir jag mer kreativ och att skriva upp de viktigaste sakerna jag ska göra varje dag. Vad är dina bästa strukturer för vardagen?

Om du vill få tips om hur du hittar dina strukturer prenumerera på min verktygslåda, min fria utbildning, med ledarverktyg för stora och små utmaningar. Nästa verktygslådan kommer fredagen den 10 augusti och handlar just om strukturer. Anmäl dig på hemsidan www.partnerinprogress.se.

Allt gott till dig!
/Filippa

Kommentera gärna:

Senaste kommentarer

Bloggarkiv