Screenshot 2018-03-13 16.46.06

Du blir som du umgås

Hej! Det är dags för några funderingar så här mitt i sommaren.  
Jag håller på och tar hand om mig och laddar batterierna, jag tränar, gör roliga saker, läser böcker som utvecklar mig och såna som bara är för mitt höga nöjes skull. Träffar vänner och vilar i ensamhet. Äter och dricker gott.
Kommer att tänka på det här med att "du blir som du umgås" och att det gäller i alla umgängen. Alltså är det intressant att få syn på hur vi är när vi "hänger" med oss själva och med andra . Stämmer hur du vill vara ihop med hur du är? Med dig och med andra? Och vilka umgås du med? Det finns ett okänt ordspråk som säger:
"Surround yourself with people who shall make you what you can be"
MItt medskick till dig och till mig är: umgås med dig själv som om du vore din allra bästa vän! Det är du värd. Och häng med dom du vill vara som. Och går det inte att välja, var som du vill vara i alla fall. Nu önskar jag dig och mig en fortsatt härlig sommar. 
Den 10 augusti kommer Verktygslådan igång igen, mina ledarskapstips som kommer i din inkorg varannan fredag.
Och är det dags att växa vidare i ditt ledarskap, att kliva in i Trygghet, Tydlighet och Mod så ska du kika på mitt ledarprogram, det är helt digitalt med självstudier varvat med gruppträffar på nätet och individuell coaching. Programmet startar den 28 september. Läs mer här
 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-